Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

H νέα σειρά Hyster από 2.0 έως 7.0 τόνους

Η Hyster κυκλοφόρησε μια νέα σειρά περονοφόρων ανυψωτικών IC με ικανότητα απο 2 έως και επτά τόνους που είναι ιδανικά για την πραγματοποίηση απλών λειτουργιών, διατηρώντας παράλληλα το κόστος χαμηλό και την παραγωγικότητα υψηλή.

Τα περονοφόρα ανυψωτικά Hyster  H2.0-3.5 ,H4.0-5.0UT και H5.0-7.0UT6 είναι μια ευέλικτη προσθήκη στην υπάρχουσα γκάμα ανυψωτικών ανυψωτικών μηχανηματων και εξοπλισμού αποθήκης. Αυτή η σειρά είναι κατάλληλη για εργασίες που αναζητούν ανυψωτικά οχήματα που είναι εύκολα στη χρήση, με χαμηλό κόστος ιδιοκτησίας σε χαμηλότερες ώρες λειτουργίας.

«Αυτά τα ανυψωτικά οχήματα είναι ιδανικά για λιγότερο επίπονες εργασίες», λέει η Eva Nachtergaele, Υπεύθυνη λύσεων EMEA για το Hyster. «Η σειρά UT ικανοποιεί αυτή την ανάγκη σε ελκυστική τιμή, δίνοντας στους πελάτες μας περισσότερες επιλογές για να ταιριάξουν το σωστό ανυψωτικο με τη συγκεκριμένη εφαρμογή τους».

Με ικανότητα από 2 τόνους έως επτά τόνους και πολλες επιλογές εξοπλισμού, τα ανυψωτικά οχήματα Hyster H2.0-H3.5UT, H4.0-5.0UT και H5.0-7.0UT6 έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να επιτυγχάνουν τη βέλτιστη ισορροπία μεταξύ του χαμηλού κόστους λειτουργίας και υψηλής παραγωγικότητας. Τα ανυψωτικά οχήματα είναι εξοπλισμένα με υψηλής ποιότητας ,ανθεκτικούς βιομηχανικούς κινητήρες Kubota SI και CI, σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους κανονισμούς εκπομπών Stage V για την ΕΕ.

Εφαρμογές όπως το λιανικό εμπόριο δομικών υλικών, η κατασκευή μετάλλων και τα εργαστήρια, καθώς και ορισμένες κατασκευαστικές εργασίες θα βρουν  ιδανικη τη νεα σειρα χρήση, καθώς  είναι απλη στη λειτουργία, το σέρβις και τη συντήρηση.

Η ορατότητα από τον ιστό των νέων ανυψωτικών οχημάτων Hyster συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγικότητας, επιτρέποντας στους χειριστές να διατηρούν την οπτικη επαφη με το φορτίο ενώ κινουνται. Ένα προστατευτικό υψηλής αντοχής ενισχύει την προστασία του χειριστή και για λειτουργίες με περιορισμένους χώρους, το ρυθμιζόμενο τιμόνι επιτρέπει καλή ευελιξία.

Η αξιόπιστη λειτουργία και η μειωμένη φθορά επιτυγχάνονται με τη χρήση εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας, αποτελεσματικό φιλτράρισμα και επαρκή ψύξη, τα οποία συμβάλλουν στο χαμηλό κόστος ιδιοκτησίας. Η γρήγορη διαθεσιμότητα οικονομικά αποδοτικών ανταλλακτικών, ανταλλάξιμων εξαρτημάτων σε όλα τα μοντέλα και μεγάλης περιοχής πρόσβασης για σέρβις και επισκευές συμβάλλουν επίσης στη μείωση των απαιτήσεων και του κόστους συντήρησης.

"Ένας άλλος βασικός παράγοντας είναι να έχετε τη βέλτιστη παραγωγικότητα από τους χειριστές σας, επομένως το φορτηγό έχει σχεδιαστεί με γνώμονα και αυτούς", λέει η Eva. «Για παράδειγμα, ο εργονομικός χώρος χειριστή έχει μια οικεία διάταξη σε στυλ αυτοκινήτου για εύκολο χειρισμό, βελτιώνοντας την ταχύτητα και την παραγωγικότητα».

Μια οθόνη LCD 3,5" παρέχει εύκολη προβολή των δεδομένων της οθόνης κατά την οδήγηση και τη λειτουργία. Εν τω μεταξύ, ένα κάθισμα με πλήρη ανάρτηση προσφέρει άνεση και ένα χαμηλό σκαλοπάτι παρέχει εύκολη πρόσβαση κατά τις πολυάσχολες βάρδιες.

Τα νέα ανυψωτικά HYSTER H2.0-H3.5UT,  H4.0-5.0UT και H5.0-7.0UT6 υποστηρίζονται από το αξιόπιστο δίκτυο τοπικών αντιπροσώπων Hyster.