Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Συμμετοχή των KLB και INTERKLARK στο Συνέδριο LOGI.C 22

Η KLB και η Interklark συμμετείχαν ως χορηγοί και εκθέτες στο συνέδριο LOGI.C 22 που διοργανώθηκε στην Θεσσαλονίκη τον περασμένο Μάϊο. Το LOGI.C  είναι το ετήσιο συνέδριο για την Εφοδιαστική Αλυσίδα και διοργανώνεται τόσο στην Αθήνα όσο και στην Θεσσαλονίκη μια και η δεύτερη αναδεικνύεται τα τελευταία χρόνια σαν ένας αποκεντρωμένος πόλος Logistics. Πραγματικά τόσο οι επενδύσεις που γίνονται ή είναι προγραμματισμένες να γίνουν στην ευρύτερη περιοχή και σχετίζονται με  Logistics, οι γεωπολιτικές εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα διεθνώς και στην ευρύτερη περιοχή μας ιδιαίτερα, η είσοδος στην Θεσσαλονίκη, μεγάλων εταιρειών τεχνολογίας καθώς και η λειτουργία πολλών  start-up εταιρειών καθιστούν την Βόρεια Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη ειδικότερα, έναν ανερχόμενο κόμβο στο διεθνές γεωοικονομικό/γεωπολιτικό γίγνεσθαι οπότε η οργάνωση ενός τέτοιου συνεδρίου είναι απόλυτα δικαιολογημένη αν όχι επιβεβλημένη.

Μερικά από τα θέματα που απασχόλησαν το συνέδριο ήταν:

η Βόρεια Ελλάδα ως κόμβος στο διεθνές δίκτυο Εφοδιαστικής Αλυσίδας, Ψηφιακός Mετασχηματισμός της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, το μέλλον της Αειφορίας στην Εφοδιαστική Αλυσίδα, Εξυπνες και Βιώσιμες πόλεις, Τεχνητή Νοημοσύνη για σωστά logistics εντός και εκτός λιμένων, προκλήσεις & λύσεις για τις Αστικές Εμπορευματικές Μεταφορές στο πλαίσιο των έξυπνων και κλιματικά ουδέτερων πόλεων  κ.α. Θέματα που γενικά αντανακλούν τις νέες συνθήκες και τις νέες προκλήσεις, τεχνολογικές, οικονομικές και επιχειρηματικές.

Έχοντας επίγνωση της σπουδαιότητας του συγκεκριμένου συνεδρίου, τόσο για την Θεσσαλονίκη όσο και για την Ελλάδα, οι KLB και Interklark δώσαμε το παρών, καθώς με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, είμαστε βασικότατοι παράγοντες της υπο-στήριξης της εφοδιαστικής αλυσίδας στην Ελλάδα. Επιπλέον πιστεύουμε ότι η συμμετοχή σε παρόμοιες εκδηλώσεις ευνοεί συνέργειες, ενισχύει την τοπική αλλά και εθνική αγορά και αυξάνει την αξία τόσο της πόλης όσο και της Βόρειας Ελλάδας. Ευχόμαστε το επόμενο συνέδριο να είναι ακόμα πιο διευρυμένο και επιτυχημένο.

Για να δείτε το βίντεο της εκδήλωσης πατείστε εδώ .