Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

.

Ελκτικά μηχανήματα Zephir

Αποκλειστικοί συνεργάτες στην Ελλάδα για πωλήσεις και service Zephir

Από τον Ιούνιο του 2019 Kolibioti Group αντιπροσωπεύουν τον Ιταλικό οίκο Zephir.

Η Zephir είναι διεθνώς μια από τις μεγαλύτερες και γνωστότερες κατασκευάστριες εταιρείες shunting vehicles, όπως είναι ο διεθνής τους όρος, ελληνικά ονομάζονται ελκτικά μηχανήματα. Ο σχεδιασμός της Zephir προβλέπει συνεργασίες σε διάφορες χώρες και επιτόπου υποστήριξη των πελατών της τόσο για την συντήρηση όσο και τις επισκευές και όχι αποστολή τεχνικού προσωπικού από την κεντρική της εγκατάσταση που κοστίζει πολύ περισσότερο.

Ειδικά για την Ελλάδα που δεν υπήρχε πρότερη εμπειρία από καμία εταιρεία η Zephir εμπιστεύτηκε την «Kolibioti GROUP», για την τεχνογνωσία, τις άρτιες εγκαταστάσεις και την εμπειρία της επάνω σε επαγγελματικά οχήματα. Το προσωπικό μας εκπαιδεύτηκε στις εγκαταστάσεις της Zephir στη Modena της Ιταλιας και τώρα προσφέρει υποστήριξη σε καθημερινή βάση.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η συντήρηση των μηχανημάτων του Μετρό Θεσσαλονίκης, η επισκευή των μηχανημάτων της Τραινοσε Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

H Zephir σχεδιάζει και παράγει ελκτικά οχήματα που χρησιμοποιούνται σε διάφορες εφαρμογές:

Σιδηροδρόμους και μέσα μαζικής μεταφοράς, βιομηχανίες, logistics, λιμάνια, κατασκευές και διανοίξεις σηράγγων κ.α. Οχήματα που μπορεί να κινούνται με καύσιμα ή ηλεκτρισμό και που εκμεταλλεύονται ένα σύστημα έλξης που χρησιμοποιεί ελαστικό τροχό κίνησης για μετακινήσεις μπροστά ή πίσω. Αυτή η «Rubber on Steel» τεχνολογία υπερτερεί κατά πολύ της παραδοσιακής «Steel on Steel» σε οποιεσδήποτε περιβαλλοντικές ή κλιματολογικές συνθήκες.