Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Εταιρία

Από το 1992, με οδηγό τη συνέπεια και την εξειδίκευση, η ΑΦΟΙ ΚΟΛΥΜΠΙΩΤΗ & ΥΙΟΙ Ο.Ε. κατάφερε να γίνει κορυφαίο σημείο αναφοράς στον χώρο των ανυψωτικών και περονοφόρων οχημάτων για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Οι δύο δεκαετίες παρουσίας μας στην αγορά, αποτελούν εγγύηση για την κάλυψη και των πλέον εξειδικευμένων αναγκών σας, μέσα από ειδικά μελετημένες και ολοκληρωμένες λύσεις.

Ένας ιδιόκτητος χώρος 6.000 τ.μ. στο 11ο χλμ Θεσσαλονίκης - Αθηνών, στεγάζει μια πλήρη καθετοποιημένη μονάδα πώλησης, συντήρησης, και επισκευής, καθώς και το υπερσύγχρονο βαφείο μας. Μια μεγάλη ποικιλία μηχανημάτων γενικών και ειδικών χρήσεων, καθώς και μια πλήρης γκάμα ανταλλακτικών, βρίσκονται στη διάθεση της επιχείρησής σας, με δυνατότητα αγοράς, ενοικίασης, ή χρονομίσθωσης μικρής ή μεγάλης διάρκειας.

Μέσα από τη συνεργασία με τους κορυφαίους κατασκευαστές σε Ευρώπη και Ιαπωνία, δεν δίνουμε απλά επιλογές, αλλά πραγματικές λύσεις, ανεβάζοντας τις επιδόσεις σας ακόμα ψηλότερα.

After Sales Service

Είτε πρόκειται για after sales service, είτε απλά για περιοδικό προληπτικό έλεγχο συντήρησης, το συνεργείο της ΚΟΛΥΜΠΙΩΤΗ Group σας περιμένει στην πλέον σύγχρονη κάθετη μονάδα επισκευών. Ανακατασκευές, επιδιορθώσεις και συντηρήσεις, γίνονται σε ένα ενιαίο χώρο, με βάση διεθνή πρότυπα, και με λεπτομερές check list από πλευράς συντηρητών. Χωρίς καθυστερήσεις, με χαμηλό κόστος, και άμεση διαθεσιμότητα ανταλλακτικών, ακόμα και αν η αγορά του οχήματός σας δεν έχει γίνει από εμάς! Και επειδή στόχος μας είναι η όσο το δυνατόν πληρέστερη κάλυψή σας, στο χώρο μας λειτουργεί επίσης και ένα υπερσύγχρονο βαφείο-φανοποιείο. Επιπλέον, οι πλήρως εξοπλισμένες κινητές μονάδες τεχνικής υποστήριξης που διαθέτουμε, σας βρίσκουν άμεσα στο χώρο σας, για επιτόπου επισκευές και διαγνωστικά.

Έτσι, όταν η συντήρηση φέρνει την υπογραφή της ΑΦΟΙ ΚΟΛΥΜΠΙΩΤΗ, αυτό σημαίνει αυξημένη παραγωγικότητα, που μεταφράζεται σε κέρδος για τον αγοραστή σε ό,τι αφορά το κόστος ανταλλακτικών και εργασιών, καθώς και αυξημένη αξία μεταπώλησης.

Ενοικίαση-Χρονομίσθωση Περονοφόρων

Κάποιες φορές, η αγορά ενός οχήματος δεν είναι η καταλληλότερη ή συμφέρουσα λύση. Γι'αυτό και η ΚΟΛΥΜΠΙΩΤΗ Group προσφέρει επιπλέον τη δυνατότητα ενοικίασης ή χρονομίσθωσης, επιλογές που σημαίνουν για κάθε ιδιώτη ή επαγγελματία κέρδος και σε χρόνο, και σε χρήμα.

Όταν οι συνθήκες απαιτούν τη χρήση επιπλέον οχημάτων, όπως για παράδειγμα η ανάγκη εξειδικευμένου μηχανήματος, η αυξημένη παραγωγή ή η βλάβη κάποιου υπάρχοντος μηχανήματος, η ενοικίαση είναι η λύση, από μία ημέρα, έως...όσο χρειάζεστε. Και όταν οι ανάγκες είναι μεγαλύτερες, και θέλετε να εξασφαλίσετε το ελάχιστο δυνατό κόστος απόκτησης και συντήρησης, τότε η λύση είναι η χρονομίσθωση.

Τι σημαίνει με απλά λόγια χρονομίσθωση; Είναι η ενοικίαση και χρήση οποιουδήποτε μηχανήματος για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς την ανάγκη επενδυτικού κεφαλαίου ή την προϋπόθεση αγοράς, με μια σειρά από πλεονεκτήματα για τον ενοικιαστή, όπως:

 • Σταθερό μηνιαίο κόστος, που περιλαμβάνει την συντήρηση, επισκευή, ασφάλεια και αντικατάσταση του μηχανήματος λόγω φθοράς, το οποίο βοηθάει στην ευκολότερη ρύθμιση του εταιρικού προϋπολογισμού.
 • Ποικιλία επιλογών οχημάτων και χρονικού ορίου μίσθωσης.
 • Αλλαγή οχήματος αν οι προδιαγραφές του χώρου ή των αναγκών σας έχουν αλλάξει.
 • Δυνατότητα αγοράς του οχήματος μετά τη λήξη της μίσθωσης, με επιστροφή μέρους του μισθώματος από την τιμή αγοράς.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που η χρονομίσθωση αποτελεί την ιδανική απάντηση στις απαιτήσεις του σήμερα τόσο για τεχνικές εταιρίες, βιομηχανίες ή μονάδες logistics, όσο και για απλούς ιδιώτες.

Ανταλλακτικά Περονοφόρων

Ο πραγματικός συνεργάτης βρίσκεται πάντα με συνέπεια στο πλευρό του επαγγελματία, όποτε εκείνος τον χρειάζεται. Και επειδή οι ανάγκες σας δεν σταματούν με την αγορά ενός μηχανήματος, η ΚΟΛΥΜΠΙΩΤΗ Group προσφέρει μια πλήρη σειρά ανταλλακτικών για κάθε τύπο οχήματος το οποίο διαθέτει. Άμεσα, αποτελεσματικά, εγγυημένα, με την υπογραφή του κορυφαίου στο χώρο. Γιατί σωστά και αυθεντικά ανταλλακτικά, σημαίνει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για το όχημα, και λιγότερα προβλήματα συντήρησης και λειτουργίας για τον ιδιοκτήτη.

 

Περονοφόρα Ανυψωτικά Μηχανήματα

Επειδή η επιτυχία είναι και θέμα επιλογής, στον εκθεσιακό μας χώρο έκτασης 2.000 τ.μ. φιλοξενούμε μια τεράστια ποικιλία ανυψωτικών οχημάτων για κάθε χρήση, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Εδώ, μπορείτε να δείτε από κοντά την πλήρη γκάμα των προϊόντων μας, και σε συνεργασία με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας να επιλέξετε το όχημα εκείνο το οποίο θα μπορέσει να καλύψει στο μέγιστο τις ανάγκες σας.

 

Τα οχήματα χωρίζονται σε 3 βασικές κατηγορίες:

 

1. Περονοφόρα Ανυψωτικά Αντίβαρου Πλευρικής Φόρτωσης

 • Πετρελαιοκίνητα
 • Βενζινοκίνητα και
 • Βενζινοκίνητα – Υγραεριοκίνητα.

2. Ηλεκτρικά Περονοφόρα Αντίβαρου

3. Μηχανήματα Αποθήκης

 • Παλετοφόρα
 • Μηχανήματα στοίβαξης παλετών [Stackers]
 • Reach trucks
 • Στενού διαδρόμου [VNA]
 • Συλλογής παραγγελιών [Order pickers]

Η ΚΟΛΥΜΠΙΩΤΗ Group στο κομμάτι της εισαγωγής συνεργάζεται αποκλειστικά με τις κορυφαίες εταιρίες σε Ιαπωνία και Ευρώπη, όπως Hubtex, Loc Manitou, Mast Explorer, Toyota, Mitsubishi, Nissan, Komatsu, TCM, Sumitomo–Yale, NYK, κ.α.. Όλα τα μηχανήματα συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας, και έρχονται με σετ τροχών ανάλογα με την επιφάνεια στην οποία θα κινούνται. Επίσης, να σημειώσουμε ότι για την δική σας εξυπηρέτηση, αναλαμβάνουμε την παράδοση οπουδήποτε στην Ελλάδα του οχήματος της επιλογής σας, με δικό μας φορτηγό μεταφοράς, απαλλάσοντάς σας από επιπλέον ταλαιπωρία με μεταφορικές εταιρίες. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα επιθεώρησης του οχήματος, μετά από συνεννόηση.

Επιλέγοντας το σωστό ανυψωτικό

Κάποια από τα βασικά κριτήρια επιλογής του ανυψωτικού που θα μπορέσει να καλύψει στο μέγιστο τις ανάγκες σας, είναι τα παρακάτω:

 

 • Διαστάσεις
  Ο έλεγχος διαστάσεων και τυχόν εμποδίων στο χώρο στον οποίο θα κινείται το μηχάνημα [δυνατότητα περιστροφής του, διέλευσης από τυποποιημένες πόρτες, κλπ] εξασφαλίζει την ανεμπόδιστη λειτουργία του.
 • Ικανότητα ανύψωσης
  Γνωρίζοντας το απαιτούμενο μέγιστο βάρος ανύψωσης, μπορείτε να επιλέξετε το μηχάνημα εκείνο το οποίο και την ικανοποιητική ιπποδύναμη θα έχει, και τις σωστές διαστάσεις περονών. Έτσι, εξασφαλίζετε τη μέγιστη ασφάλεια στο χώρο λειτουργίας του.
 • Ελαστικά
  Για επιφάνειες όπως σκυρόδεμα, άσφαλτος, αμμοχάλικο, χλόη, ή επιφάνειες με ρύπους, τα πλέον κατάλληλα είναι τα πνευστά ελαστικά.

 

Να σημειώσουμε ότι η μεταφορά του ανυψωτικού στο χώρο σας γίνεται με ειδικό όχημα, εφοδιασμένο με ράμπα φορτοεκφόρτωσης.

Για εσωτερικούς χώρους, βιομηχανικά δάπεδα, σκληρές επιφάνειες κ.λ.π., καταλληλότερα είναι τα συμπαγή ελαστικά.

Πρόσθετα Εξαρτήματα & Συστήματα Διαχείρισης Φορτίων

Η ΚΟΛΥΜΠΙΩΤΗ Group μπορεί να σας προσφέρει λύσεις τόσο όσο αφορά το μηχάνημά σας, όσο και τη διαχείριση φορτίων με μια πλήρη γκάμα πρόσθετων εξαρτημάτων & την τοποθέτησή τους όπως:

 • Καμπίνες Χειριστών κλειστού τύπου
 • Παρμπρίζ
 • Καλοριφέρ
 • Τοποθέτηση διπλών τροχών
 • Πλάγιες Μετατοπίσεις
 • Συστήματα Υδραυλικών Περονών
 • Συστήματα Κουβά
 • Συστήματα Μεταφοράς Βαρελιών
 • Συστήματα Περιστροφής (περονών, χάρτου, βαρελιών, δοχείων)
 • Συστήματα Σύσφιξης (φορτίων, σχιστόλιθων)
 • Εξαρτήματα ειδικά για Τρακτέρ (Ιστοί διαφόρων ειδών και δυνατοτήτων, συστήματα περιστροφής, κουβάδες κ.α.)

Πιστοποίηση ISO