Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ενοικίαση-Χρονομίσθωση

Κάποιες φορές, η αγορά ενός οχήματος δεν είναι η καταλληλότερη ή συμφέρουσα λύση. Γι'αυτό και η ΚΟΛΥΜΠΙΩΤΗ Group προσφέρει επιπλέον τη δυνατότητα ενοικίασης ή χρονομίσθωσης, επιλογές που σημαίνουν για κάθε ιδιώτη ή επαγγελματία κέρδος και σε χρόνο, και σε χρήμα.

Όταν οι συνθήκες απαιτούν τη χρήση επιπλέον οχημάτων, όπως για παράδειγμα η ανάγκη εξειδικευμένου μηχανήματος, η αυξημένη παραγωγή ή η βλάβη κάποιου υπάρχοντος μηχανήματος, η ενοικίαση είναι η λύση, από μία ημέρα, έως...όσο χρειάζεστε. Και όταν οι ανάγκες είναι μεγαλύτερες, και θέλετε να εξασφαλίσετε το ελάχιστο δυνατό κόστος απόκτησης και συντήρησης, τότε η λύση είναι η χρονομίσθωση.

Τι σημαίνει με απλά λόγια χρονομίσθωση; Είναι η ενοικίαση και χρήση οποιουδήποτε μηχανήματος για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς την ανάγκη επενδυτικού κεφαλαίου ή την προϋπόθεση αγοράς, με μια σειρά από πλεονεκτήματα για τον ενοικιαστή, όπως:

  • Σταθερό μηνιαίο κόστος, που περιλαμβάνει την συντήρηση, επισκευή, ασφάλεια και αντικατάσταση του μηχανήματος λόγω φθοράς, το οποίο βοηθάει στην ευκολότερη ρύθμιση του εταιρικού προϋπολογισμού.
  • Ποικιλία επιλογών οχημάτων και χρονικού ορίου μίσθωσης.
  • Αλλαγή οχήματος αν οι προδιαγραφές του χώρου ή των αναγκών σας έχουν αλλάξει.
  • Δυνατότητα αγοράς του οχήματος μετά τη λήξη της μίσθωσης, με επιστροφή μέρους του μισθώματος από την τιμή αγοράς.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που η χρονομίσθωση αποτελεί την ιδανική απάντηση στις απαιτήσεις του σήμερα τόσο για τεχνικές εταιρίες, βιομηχανίες ή μονάδες logistics, όσο και για απλούς ιδιώτες.