Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

.

Εξαρτήματα CM Elevatori

CM Elevatori

Η CM Elevatori είναι μια κορυφαία Ιταλική εταιρία κατασκευής εξαρτημάτων για περονοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα και γεωργικούς ελκυστήρες.

Η ιστορία της CM αποτελείται από καινοτομίες και ανθρώπους και χάρη σε αυτήν την τέλεια συμβίωση από το 1974, έτος ίδρυσής της, η CM εξελίσσεται με την πάροδο του χρόνου συμβαδίζοντας με τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Η CM προσφέρει μια ευρεία γκάμα υδραυλικών ιστών, ανατροπών παλετοκιβωτίων και κάδους μεταφοράς γεωργικών προϊόντων. Τα αξεσουάρ και εξαρτήματα που προορίζονται για γεωργικά τρακτέρ και περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα είναι εναλλάξιμα.

Η εταιρεία μπορεί να προσφέρει τις πιο κατάλληλες λύσεις, προσφέροντας υπηρεσίες και προϊόντα διατηρώντας μια πολύ καλή αναλογία ποιότητας-τιμής. Η χρήση χάλυβα και εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας, τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας και η συνεχής ενημέρωση των ήδη υπαρχόντων προϊόντων, η εφαρμογή νέων μεθόδων παραγωγής που μεγιστοποιούν τις δοκιμές , από το σχεδιασμό έως την τελική δοκιμή, μέχρι την υποστήριξη μετά την πώληση καθιστούν την Cm Elevatori πρωτοπόρο.

Έρευνα και καινοτομία, ποιοτικός έλεγχος σε όλη τη διαδικασία παραγωγής.

ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΙΣΤΟΙ

Υδραυλικοί Ιστοί για όλους τους τύπους γεωργικών ελκυστήρων. Προσφέρουν απόδοση και ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς: συνδυάζουν υψηλή ικανότητα φορτίου με το χαμηλό βάρος για να λειτουργούν με τον καλύτερο τρόπο. Κατασκευασμένα με υλικά υψηλής ποιότητας, είναι ανθεκτικά και αξιόπιστα για την πλήρη κάλυψη των αναγκών των χειριστών.

 

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΟΝΟΦΟΡΩΝ

Οι ανατροπείς παλετοκιβωτίων που ταιριάζουν σε όλους τους τύπους περονοφόρων ανυψωτικών οχημάτων, απλοποιούν τον χειρισμό, την αποθήκευση και την περιστροφή παλετοκιβωτίων οποιουδήποτε μεγέθους. Σχεδιασμένα με πατενταρισμένες τεχνικές λύσεις, επιτρέπουν την συγκράτηση και περιστροφή του κάδου με ένα μόνο χειριστήριο, ελαχιστοποιώντας τον χρόνο εργασίας.

 

ΚΟΥΒΑΔΕΣ

Κουβάδες σχεδιασμένοι για τα περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα που παρέχουν τη μέγιστη ευελιξία, επιτρέπουν την εύκολη αντιμετώπιση των πιο δύσκολων δραστηριοτήτων χειρισμού. Η ευκολία χρήσης καθώς και η χαμηλή απαίτηση συντήρησης επιτρέπουν τη χρήση τους από οποιονδήποτε χειριστή και στις τρεις τους εκδόσεις, υδραυλικές, μηχανικές ή τοποθετούμενες πάνω σε περόνες.