Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

.

Καμπίνες ανυψωτικών μηχανημάτων

Οικονομικές - Αξιόπιστες – Πρακτικές

Για όλες τις κατασκευάστριες εταιρίες περονοφόρων

Ένα νέο προϊόν προστέθηκε στη γκάμα της Kolibioti Group. Άρτιες κατασκευαστικά και βασισμένες σε τεχνολογίες αιχμής, οι Καμπίνες κλαρκ Kolibioti στοχεύουν στην προστασία και άνεση του οδηγού, σε όλες τις καιρικές συνθήκες και σε επιβαρυμένα από σκόνη περιβάλλοντα.

Οι καμπίνες ανυψωτικών μηχανημάτων της Kolibioti Group τοποθετούνται εύκολα και φέρουν την υπογραφή της που είναι ταυτισμένη με την ποιότητα και την αξιοπιστία.

Βασικά Πλεονεκτήματα:

  • ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ. Οι όποιες άσχημες καιρικές συνθήκες δεν απαγορεύουν, εμποδίζουν ή δυσχεραίνουν το έργο του χειριστή και του επιτρέπουν να συνεχίσει απρόσκοπτα την εργασία του.
  • ΜΕΙΩΣΗ ΘΟΡΥΒΟΥ. Ένας οδηγός που εργάζεται σε προστατευμένο ηχητικό περιβάλλον είναι σε θέση να επικεντρωθεί καλύτερα στο σημαντικό έργο που έχει : να κατευθύνει το μηχάνημα γρήγορα και με ασφάλεια, απαλλαγμένος από εξωτερικές οχλήσεις.

Δείτε παραδείγματα:

Κλιματιστικό οροφής κλαρκ Αir condition for forklifts

Ακόμη μεγαλύτερη άνεση και προστασία του χειριστή από το κρύο η τη ζέστη με την τοποθέτηση συστημάτων ψύξης και θέρμανσης περονοφορων.

Το κλιματιστικό περονοφορου μπορεί να τοποθετηθεί σε κλαρκ που διαθέτει ήδη καμπίνα η να γίνει παράλληλη τοποθέτηση τους.

Σας ενδιαφέρει;