Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κινητή Ράμπα φορτοεκφόρτωσης - Η Επανάσταση έρχεται από την KOLIBIOTI GROUP

Κινητή Ράμπα φορτοεκφόρτωσης - Η Επανάσταση έρχεται από την KOLIBIOTI GROUP

Καινοτομία της Kolibioti Group είναι η κατασκευή κινητών ΡΑΜΠΩΝ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ φορτηγών, οχημάτων και containers. Με αντοχή από 7 έως 16 τόνους, από πιστοποιημένο χάλυβα και σχεδιασμένες σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, οι κινητές ράμπες χρησιμοποιούνται για την φορτοεκφόρτωση εμπορευματοκιβωτίων (shipping containers) και trailers φορτηγών, χωρίς την ανάγκη μόνιμης κατασκευής (docking bay). Η ράμπα τοποθετείται στο πίσω μέρος ενός οχήματος για την παροχή πρόσβασης στα περονοφόρα οχήματα ώστε να ανεβούν τη ράμπα, γρήγορα και με ασφάλεια στο εμπορευματοκιβώτιο ή στην καρότσα του φορτηγού. Η χρήση της μας επιτρέπει να διενεργείται η φορτοεκφόρτωση  από ένα και μόνο χειριστή περονοφόρου ανυψωτικού μηχανήματος. Επιχειρήσεις που έχουν να διαχειριστούν μόνο λίγα φορτία ανά ημέρα διαπιστώνουν ότι μια κινητή ράμπα είναι πιο αποδοτική από ένα μόνιμο σημείο φόρτωσης (dock point)

Η ράμπα της Kolibioti Group μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και μέσα και έξω από τα κτίρια, αποφεύγοντας  την ανάγκη να κατασκευαστεί ένα ακριβό μόνιμο σημείο φόρτωσης από σκυρόδεμα. Είναι ιδανική για βραχυπρόθεσμη χρήση σε περιόδους αιχμής ή σε προσωρινούς χώρους.

Επιπλέον, οι ράμπες ενσωματώνουν ένα κοχλιωτό δακτύλιο – κοτσαδόρο, επιτρέποντάς τες να μετακινηθούν γρήγορα , πολύ εύκολα και με ασφάλεια  με τη χρήση περονοφόρου σε μια νέα θέση, αν απαιτηθεί. Η φορητή τους σχεδίαση τις καθιστά ιδανικές για μικρές τοποθεσίες όπου ο χώρος είναι πολύτιμος, ή με ταχέως μεταβαλλόμενες απαιτήσεις και λειτουργίες.

Προσφέρονται με μηχανικό, χειροκίνητο σύστημα ανύψωσης ή προαιρετικά με ηλεκτρικό, ενώ οι τροχοί τους είναι από VULKOLAN ,ένα υλικό που εγγυάται την ομαλή μετακίνηση. Το δε δάπεδο κατασκευάζεται  από πλέγμα χαλύβδινων λεπίδων για άριστη πρόσφυση. Η αλυσίδα ασφαλείας εξασφαλίζει την αθέμιτη μετακίνηση του φορτηγού. Προαιρετικά στη ράμπα πρόσβασης μπορούν να προσαρμοστούν κιγκλιδώματα προστασίας, υποδοχή πυροσβεστήρα, τάκοι ακινητοποίησης φορτηγού.

Οι Κινητές ράμπες φορτοεκφόρτωσης της Kolibioti Group διαθέτουν CE,είναι οικονομικές , πρακτικές και αξιόπιστες. Γι αυτούς τους λόγους έχουν γοητεύσει την ελληνική αγορά και όχι μόνο, αφού προς στιγμήν εξάγονται σε χώρες όπως η Γερμάνια, η Ιταλία και η Βουλγαρία.

Με ενδιαφέρει

 

 

Συνοψίζοντας τα πλεονεκτήματα:

  • Γρήγορη και ασφαλής φορτοεκφόρτωση, χωρίς την ανάγκη μόνιμης κατασκευής (docking bay)
  • Φορτοεκφόρτωση από ένα μόνο άτομο
  • Χρήση εντός ή εκτός κτηρίων
  • Πρακτική και για μικρούς χώρους
  • Εύκολη συντήρηση
  • Στιβαρή κατασκευή
  • Πιστοποίηση CE
Κατεβάστε το brochure στα ελληνικά εδώ
Κατεβάστε το brochure στα αγγλικά εδώ