Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ανυψωτικά Stage V Hyster® 8-18t Υψηλή απόδοση με χαμηλές εκπομπές ρύπων

Τα ανυψωτικά οχήματα ικανοτητας 8-18 τόνων περιλαμβάνουν κινητήρες Stage V για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να συμμορφωθούν με τη νομοθεσία για τις εκπομπές ρύπων, αυξάνοντας παράλληλα την παραγωγικότητα και μειώνοντας το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας.

 νέα σειρά H8-18XD της Hyster διαθέτει κινητήρες Stage V και προσφέρει χαμηλό κόστος λειτουργίας όσον αφορά την κατανάλωση καυσίμου καθώς και την τεχνολογία  AdBlue® η οποία πετυχαίνει μειωμένες εκπομπές ρύπων , χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση ή την ανθεκτικότητα.

«Εξελίσσουμε συνεχώς τη γκάμα των λύσεων Hyster, σύμφωνα με τις τεχνολογικές εξελίξεις, τις αλλαγές στη νομοθεσία και, πάνω απ 'όλα, τις ανάγκες των πελατών μας», λέει ο Jan-Willem van den Brand, Direct Global Market Development Big Trucks.  "Οι πελάτες μπορούν να αναμένουν υψηλό χρόνο λειτουργίας και χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας (TCO) σε απαιτητικές εφαρμογές όπου οι πιέσεις κόστους έχουν μεγάλο αντίκτυπο."

Η επισκευή και αντικατάσταση ελαστικών είναι στην πραγματικότητα το δεύτερο μεγαλύτερο κόστος για τις περισσότερες εργασίες περονοφόρων. Για το λόγο αυτό, τα μηχανήματα  Hyster διαθέτουν ρυθμιζόμενη μέγιστη γωνία κλίσης των πίσω τροχών. Αυτό μειώνει την τριβή όταν ο χειριστής επιλέγει τη μειωμένη γωνία, με αποτέλεσμα τη μείωση της φθοράς και του κόστους των ελαστικών.

«Ένας βασικός τρόπος για να αυξήσετε την παραγωγικότητα και να μεγιστοποιήσετε την κερδοφορία μιας λειτουργίας είναι να αποφύγετε το χρόνο διακοπής λειτουργίας για σέρβις και συντήρηση», λέει ο Jan-Willem. "Ως εκ τούτου, η βελτιωμένη δυνατότητα συντήρησης είναι ενσωματωμένη στο σχεδιασμό όλων των  μοντέλων της σειράς."

Τα διαστήματα συντήρησης στον νέο κινητήρα Stage V έχουν αυξηθεί από 500 ώρες σε 1000 ώρες. Σύμφωνα με τους κανονισμούς, τα νέα περονοφόρα Hyster χρησιμοποιούν ένα συνδυασμό επιλεκτικής καταλυτικής μείωσης (SCR), υγρού εξάτμισης ντίζελ (DEF) όπως το AdBlue® και φίλτρου σωματιδίων ντίζελ (DPF). Για εύκολη πρόσβαση, και οι δύο μονάδες μετεπεξεργασίας συσκευάζονται σε ένα κουτί και τοποθετούνται εύκολα στο εξωτερικό του μηχανήματος.

Για να επιταχύνει τη γενική συντήρηση και να ελαχιστοποιήσει το χρόνο ακινητοποίησης, η σειρά αυτή έχει σχεδιαστεί  έτσι ώστε να έχει εύκολη πρόσβαση στο σέρβις, με μια οθόνη που παρέχει βασικά δεδομένα απόδοσης  του μηχανήματος  και ενσωματωμένα διαγνωστικά σε μία καθαρή οθόνη.

Η σειρά οχημάτων Hyster® H8-18XD διατίθεται με ποικιλία μεγεθών μεταξονίου (η απόσταση μεταξύ των αξόνων -μπροστά και πίσω- του οχήματος).  Οι επιχειρήσεις μπορούν να καθορίσουν ένα μηχάνημα με βέλτιστη ευελιξία σε στενούς χώρους, ενισχύοντας την παραγωγικότητα και μειώνοντας τη φθορά των ελαστικών. Όπου ο χώρος δεν αποτελεί πρόβλημα, μπορεί να επιλεχθεί ένα μοντέλο με μεγαλύτερη εξωτερική ακτίνα περιστροφής και χαμηλότερο βάρος οχήματος για να μειωθεί  η κατανάλωση καυσίμου και το κόστος.

Διατίθενται διαφορετικές διαμορφώσεις μηχανήματων, καθώς και ειδικές επιλογές, για την κάλυψη άλλων απαιτήσεων για συγκεκριμένες εφαρμογές, από βεντιλατέρ για τη βελτίωση της ψύξης σε περιβάλλον με σκόνη ή διαφορετικά εξαρτήματα για το χειρισμό φορτίων διαφορετικού μεγέθους όπως για παράδειγμα  στη βιομηχανία ξύλου.

Η σειρά Stage V Hyster® 8-18t διαθέτει επίσης ένα επανασχεδιασμένο μπροστινό μέρος και φιλική προς τον χειριστή καμπίνα XD, για την οποία το ανυψωτικό Hyster® H16XD-6 έλαβε το  βραβείο GOOD DESIGN 2020 *.

«Η σχεδίαση της καμπίνας και του μπροστινού μέρους εστιάζει στην ορατότητα, την εργονομία και την άνεση για να αυξήσει την παραγωγικότητα του χειριστή σε ολόκληρη τη βάρδια», λέει ο Jan-Willem. "Η άνεση  κάνει τον  χειριστή πιο παραγωγικό. Αυτό είναι πιο σημαντικό από ποτέ, καθώς πολλές αγορές αντιμετωπίζουν έλλειψη δεξιοτήτων σε αυτόν τον τομέα»

Η απαλλαγμένη από θορύβους, ευρύχωρη και άνετη καμπίνα έχει τη μεγαλύτερη πόρτα καμπίνας στον κλάδο, καθιστώντας εύκολη την επιβίβαση και αποβίβαση

Ο επανασχεδιασμένος ιστός και το φορείο (εκεί που εφαρμόζουν οι περόνες) προσφέρουν την μέγιστη ορατότητα για τον χειριστή, παρέχοντας μεγαλύτερη ορατότητα των άκρων του πιρουνιού στο επίπεδο του εδάφους και στο ύψος του περονοφορου ανυψωτικού. Οι χειριστές της νέας σειράς Hyster® H8-18XD επωφελούνται από μια βελτιωμένη αίσθηση σταθερότητας χάρη στο νέο χυτό αντίβαρο. Αυτό έχει μετατοπίσει το κέντρο βάρους των μηχανήματων προς τα κάτω και προς τα πίσω, ελαχιστοποιώντας την αναπήδηση.

«Ο χειρισμός ακριβείας εύθραυστων, βαρέων φορτίων σε στενούς χώρους απαιτείται σε όλες τις εφαρμογές, όπως οι βιομηχανίες χημικών, μετάλλων και κατασκευών. Τα ανυψωτικά πρέπει να συνεργάζονται στενά με τα υλικά και τους εργαζόμενους», λέει ο Jan-Willem.  «Σε αυτές τις εφαρμογές, ένα περονοφόρο πρέπει να προσφέρει ισχυρές επιδόσεις, αλλά με ακρίβεια, για μέγιστη παραγωγικότητα και λιγότερη ζημιά στα φορτία».

«Με τη νέα μας σειρά ανυψωτικών οχημάτων 8-18 τόνων, απλοποιήσαμε τη γκάμα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουμε περισσότερες επιλογές στους πελάτες στις συγκεκριμένες απαιτήσεις εφαρμογής τους», προσθέτει ο Jan-Willem.