Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αυτοματοποίηση με HYSTER® ROBOTIC Ανυψωτικά Μηχανήματα

Αυτοματοποίηση με Hyster® Robotic ανυψωτικά μηχανήματα

Τα Ρομποτικά ανυψωτικά μηχανήματα από τη Hyster επιτρέπουν στις εταιρείες να εισάγουν μία "οικονομικά προσιτή αυτοματοποίηση" στη λειτουργία τους, οδηγώντας σε αποτελεσματικές επαναλαμβανόμενες εργασίες χειρισμού.

Είναι δυνατή η αυτοματοποίηση δραστηριοτήτων όπως η μετακίνηση παλετών ή η ρυμούλκηση συρμών με τη χρήση ρομποτικών ανυψωτικών Hyster. Σε αντίθεση με τα αυτοματοποιημένα κατευθυνόμενα οχήματα (AGVs), τα Hyster αυτοματοποιημένα οχήματα μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν στην υπάρχουσα υποδομή χωρίς να θέσουν σε κίνδυνο την ανθεκτικότητα και την αξιοπιστία και να προγραμματιστούν για να αλληλεπιδρούν με άλλα οχήματα και ανθρώπους. Για παράδειγμα, θα σταματήσουν και θα δώσουν τη προτεραιότητα στον πεζό.

Γιατί να επιλέξετε ένα ρομποτικό ανυψωτικό;

Τα Hyster® Robotic ανυψωτικά μπορούν να προσφέρουν μια καλή απόδοση στις κατάλληλες εφαρμογές, βοηθώντας να κρατηθεί ομαλή η λειτουργία  στις πολυάσχολες γραμμές παραγωγής, ενώ παράλληλα κατεβάζει το κόστος. Η απόσβεση της επένδυσης μπορεί συχνά να πραγματοποιηθεί μέσα σε μόλις δύο έως τρία χρόνια, μερικές φορές λιγότερο όταν εξετάζονται οι απαιτητικές λειτουργίες των πολλαπλών βαρδιών.

Οι επαναλαμβανόμενες εργασίες ανυψωτικών μηχανημάτων που εκτελούνται από έναν χειριστή μπορούν να είναι αδικαιολόγητα ακριβές. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το ανθρώπινο λάθος μπορεί επίσης να συμβάλει σε καθυστερήσεις ή ζημίες, επιβαρυνόμενες με πρόσθετο κόστος.

 ROBOTIC REACH

Αυτοματοποίηση για να αποκτήσετε ανεξαρτησία από την έλλειψη εξειδικευμένου εργατικού δυναμικού

Το ρομποτικό reach truck διπλής λειτουργίας παντογράφου από την Hyster είναι το πρώτο του είδους του, ικανό να αποθηκεύει και να ανακτά αυτόνομα φορτία από τοποθεσίες ύψους άνω των 10 m  [DG1] για μεγιστοποίηση του κατακόρυφου χώρου αποθήκευσης και αντιμετώπιση των ελλείψεων χώρων. Η ρομποτική λύση μπορεί να εξυπηρετήσει αποθήκευση παλετών μονής και διπλής βάσης και προσφέρει ικανότητα 1.600 kg, ιδανική για κέντρα διανομής που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την ανάπτυξη αποθεμάτων.

  • Αυτόνομη φόρτιση
  • Εναποθέτει  ή αφαιρεί τις παλέτες σε ύψος λίγο πάνω από τα 10 m
  • Λειτουργεί σε ένα μεγάλο εύρος  θερμοκρασιών και ενσωματώνεται στα διάφορα συστήματα διαχείρισης της αποθήκης
  • Ιδανική εφαρμογή για κέντρα διανομής

 ROBOTIC tow tractor

Απελευθέρωση εργατικού κόστους με έξυπνη ανακατανομή ανθρώπινων πόρων

Ο ρομποτικός ελκυστήρας  ρυμούλκησης είναι μια αυτόνομη λύση ειδικά για μεγάλες σε διάρκεια, επαναλαμβανόμενες εργασίες, ικανότητας 6.800 kg. Ιδανικό για εργασίες που συνήθως απαιτούν υψηλότερο κύκλο συνηθισμένων, επαναλαμβανόμενων εργασιών χειριστή και των οποίων  η αυτοματοποίηση μπορεί να βοηθήσει στην αξιοποίηση των εξειδικευμένων χειριστών  σε πιο ελκυστικές, προστιθέμενης αξίας εργασίες. Εάν χρειαστεί, ο ρομποτικός ελκυστήρας ρυμούλκησης μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε χειροκίνητη λειτουργία για άμεση εργασία προσφέροντας έτσι ευέλικτες λύσεις.

  • Τυπικές διαμορφώσεις χειρισμού ρυμουλκούμενου

  • Ακολουθεί την αλληλουχία σε εργασίες συναρμολόγησης

  • Αναπλήρωση αποθεμάτων και μεταφορά υλικών

  • Πλήρως αυτόνομη προσαρμογή του ρυμουλκούμενου, φόρτιση μπαταρίας

 

 ROBOTIC END RIDER

Μείωση του κόστους εργασίας και αύξηση της αποδοτικότητας

Το ρομποτικό end rider παλετοφόρο είναι μια αυτόνομη λύση για τη μεταφορά παλετών σε μεγάλες, οριζόντιες διαδρομές με βαθμό ικανότητας 3.600 kg. Μπορεί να φορτιστεί αυτόνομα και επίσης να χρησιμοποιηθεί σε χειροκίνητη κατάσταση για την αντιμετώπιση οποιωνδήποτε αναγκών άμεσης μετακίνησης παλετών. Η αυτοματοποίηση των οριζόντιων μεταφορών παλετών σάς επιτρέπει να διαχειριστείτε προληπτικά το αυξανόμενο κόστος εργασίας.

  • Μεταφορά  1-4 παλετών κάθε φορά

  • Χειρισμός φορτίων σε περιοχές διαλογής / εναπόθεσης

  • Εύκολη μεταφορά σε μεγάλες αποστάσεις

  • Ο bar code scanner επιβεβαιώνει την κατάλληλη παλέτα

 

 ROBOTIC CB STACKER

Μείωση αστοχιών 

Το ρομποτικό CB stacker (ανυψωτικό στοίβαξης τύπου αντιβάρου) προσφέρει μια αυτόνομη λύση τόσο για οριζόντιες μεταφορές όσο και για κάθετες εναποθέσεις παλετών με ικανότητα από 860 έως 1.180 kg. Αυτοματοποιώντας εργασίες όπως μετακίνηση παλετών από γραμμές μεταφοράς σε χώρο αποθήκευσης, μπορείτε να μειώσετε τις συνεχιζόμενες εργασιακές σας ανάγκες και να αποφύγετε ζημιές στο προϊόν, την εγκατάσταση και τα ανυψωτικά οχήματα.

  • Εναπόθεση ή αφαίρεση παλετών μέχρι  σε ύψος  4,19 m

  • Χειρισμός παλετών μικρότερου πλάτους

  • Φόρτωση και εκφόρτωση φορτηγών

  • Αυτόνομη φόρτιση