Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Βράβευση της Hyster για την εργονομία των περονοφόρων της σειράς Α

Η νέα σειρά Α της Hyster κέρδισε το βραβείο Archies 2022 στην κατηγορία «Εργονομία», που απονέμεται από την Material Handling Association του Ηνωμένου Βασιλείου (UKMHA).

Στην τελετή παρουσίασης στις 15 Οκτωβρίου 2022 στο Birmingham,  το H2.0-3.5A της Hyster χαρακτηρίστηκε από την UKMHA σαν το περονοφόρο «που βάζει τον χειριστή πάνω απ’ όλα». Τα περονοφόρα της σειράς Α της Hyster περιγράφονται σαν «ξεκάθαρα Hyster,  κατασκευασμένα για σας». Διαθέτουν την αντοχή της Hyster και την υψηλή απόδοση που περιμένει ο πελάτης, καθώς και χαρακτηριστικά που βελτιστοποιούν την εργονομία και την άνεση του χειριστή.

Κάθε περονοφόρο τηε σειράς Α σχεδιάζεται ειδικά για τον πελάτη με χρήση του Α+Logic, ενός πλήρως ολοκληρωμένου σετ ευκολοδιαχείριστων χαρακτηριστικών που επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίζουν το όχημα ώστε να ταιριάζει στις δικές τους ανάγκες. Τα περονοφόρα που ανυψώνουν μέχρι 3,5 τόνους, προσφέρουν επίσης εξαιρετική ορατότητα και μέχρι 33% καλλίτερη ορατότητα μέσα από τον ιστό σε σύγκριση με τους βασικούς ανταγωνιστές.

Το σκαλοπάτι του περονοφόρου Η2.0-3.5 Α της σειράς Α της Hyster, που βγήκε στην αγορά τον Μαϊο του 2022, είναι επίσης κατά 65% μεγαλύτερο από εκείνο των ανταγωνιστών ενώ το  σκέπαστρο και ο αναδιπλούμενος βραχίονας διευκολύνει τους χειριστές να μπαίνουν και να βγαίνουν επαναλαμβανόμενα κατά την διάρκεια της βάρδιάς τους. Ο άπλετος χώρος και το μεγάλο πάτωμα καθώς και το μεγάλο περιθώριο για κινήσεις κεφαλιού και ώμων δίνει στον χειριστή μεγαλύτερη ελευθερία κίνησης μέσα στην καμπίνα.

Το κάθισμα στα πρώτα μοντέλα της σειράς Α της Hyster είναι επίσης κατά 25% περισσότερο ρυθμιζόμενο από εκείνα του ανταγωνισμού, ενώ ένα φρένο παρκαρίσματος που ενεργοποιείται με το πόδι και απελευθερώνεται από το χέρι απαιτεί λιγότερη προσπάθεια και ελαχιστοποιεί το τέντωμα και την πίεση στην πλάτη του χειριστή.

«Με την σειρά Α της Hyster προμηθεύουμε ανθεκτικά οχήματα που κατασκευάζονται πάνω στις ανάγκες του χειριστή και την εφαρμογή για την οποία προορίζονται» λέει ο Robert O’Donoghue, VP Marketing and Solutions EMEA (αντιπρόεδρος Μαρκετινγκ και Λύσεων για Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική), της Hyster, που παρέλαβε το βραβείο συνοδευόμενος από τον Phil Mean, Product Strategy Manager της Hyster Ευρώπης.

«είναι φανταστικό το ότι αυτή η νέα προσέγγιση μας, αναγνωρίστηκε από την UKMHA και ότι φεύγουμε με αυτό το πολύ σημαντικό βραβείο απέναντι σε πολύ δυνατό ανταγωνισμό» συνέχισε

Τα βραβεία Archies – ονομάζονται έτσι από το αγαλματίδιο του Αρχιμήδη που απονέμεται στους νικητές – οργανώνονται κάθε χρόνο για να αναδείξουν εταιρείες, ομάδες ή και άτομα που έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια να καινοτομήσουν, να ανεβάσουν στάνταρντς και να βοηθήσουν τους χειριστές να εργάζονται με περισσότερη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια.

Μάθετε περισσότερα για την σειρά Α της Hyster εδώ.