Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

GREEN HYSTER: 16-τονο περονοφόρο με μηδενική εκπομπή ρύπων

Γνωρίστε τα περονοφόρα ανυψωτικά Green Hyster στο συνέδριο Greenport του 2021

Στο Συνέδριο Greenport που θα διεξαχθει στις 20-22 Οκτωβρίου 2021 στο λιμάνι του Πειραιά, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν σε ειδικούς από την Hyster Europe για περονοφόρα ανυψωτικά μηδενικών εκπομπών ρύπων σε λιμάνια και τερματικούς σταθμούς.

Στην έκθεση, η Hyster Europe θα μοιραστεί λεπτομέρειες για τα τελευταία ανυψωτικά μηχανήματα μηδενικών εκπομπών ρύπων, που τροφοδοτούνται από μπαταρίες ιόντων λιθίου και είναι κατάλληλα για εφαρμογές χειρισμού βαρέων φορτίων σε λιμάνια. Τα ηλεκτρικά ανυψωτικά οχήματα Hyster® J10-18XD μπορούν να σηκώσουν έως και 18 τόνους και παρέχουν πλήρη ισχύ και επιτάχυνση, όπως τα πετρελαιοκίνητα περονοφόρα οχήματα. Σε συνδυασμό με τη σωστή εφαρμογή και ένταση λειτουργίας, τα ανυψωτικά οχήματα Hyster® J10-18XD μπορεί να βοηθήσουν τους λιμένες να μειώσουν το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας.

Η νεότερη σειρά περονοφόρων Hyster με μπαταρίες ιόντων λιθίου προσφέρει τη δυνατότητα φόρτισης ανά πάσα στιγμή για την κάλυψη των αναγκών των εργασιών πολλαπλών βαρδιών και απαιτεί μόλις 11 λεπτά φόρτισης για έως και μία ώρα εργασίας. Τα ανυψωτικά μηχανήματα διαθέτουν επίσης έναν έξυπνο σχεδιασμό για την αποφυγή υπερθέρμανσης, συνδυάζοντας μοναδικά υδρόψυκτους κινητήρες και μετατροπείς με μπαταρίες ιόντων λιθίου 350 Volt.

«Υπάρχει αυξανόμενο ενδιαφέρον από τα λιμάνια που προσπαθούν να αναβαθμίσουν τις λειτουργίες τους και να «γίνουν πράσινα» μέσω του ηλεκτρισμού. Τα ανυψωτικά μηχανήματα είναι ένα ζωτικό κομμάτι των εφαρμογών διαχείρισης λιμένων, καθιστώντας τα ιδανικά για να ξεκινήσει η μετάβαση στην καθαρή ενέργεια », λέει ο Laurens van der Rijt, Application Project Engineer, για την Hyster Europe. «Παράλληλα, η Hyster συνεχίζει να αναπτύσσει μοναδικά μηχανήματα διαχείρισης εμπορευματοκιβωτίων μηδενικών εκπομπών αξιοποιώντας την ισχύ των μπαταριών ιόντων λιθίου και την τεχνολογία κυψελών καυσίμου».

Παρακολουθήστε την έκθεση για να μιλήσετε με τον Laurens van der Rijt για τις απαιτήσεις της συγκεκριμένης εφαρμογής λιμένα σας για περονοφόρα ανυψωτικά ιόντων λιθίου.

 

Εγγραφείτε για να παρευρεθείτε στη διεύθυνση https://www.greenport.com/congress.