Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Η Hyster γνωρίζει το χαρτί

Η βιομηχανία χαρτιού χρειάζεται ακρίβεια, υψηλή χωρητικότητα φόρτωσης και απαλή ικανότητα χειρισμού για πολύτιμα φορτία. Η αποδοτική παραγωγή, η υψηλή αξιοποίηση του χώρου αποθήκης και η ομαλή φόρτωση και εκφόρτωση των προϊόντων χαρτιού, επηρεάζουν την απόδοση και την αποδοτικότητα λειτουργίας.

Οι χειριστές και το προσωπικό της αποθήκης, καθώς και οι περιβαλλοντικοί παράγοντες αποτελούν επίσης βασικούς παράγοντες της βιομηχανίας.

Η ανακύκλωση είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους και εξελισσόμενους κλάδους της βιομηχανίας, ωστόσο οι δραστηριότητες ανακύκλωσης πραγματοποιούνται σε μερικά από τα πλέον απαιτητικά περιβάλλοντα χειρισμού υλικών, με ιδιαίτερους κινδύνους που συνδέονται με υψηλά επίπεδα σκόνης και υπολειμμάτων.

Συνεπώς, τα ανυψωτικά οχήματα και ο εξοπλισμός διακίνησης υλικών πρέπει να παρέχουν αξιόπιστες επιδόσεις και υψηλό χρόνο λειτουργίας.

Με μια μακρά ιστορία και εδραιωμένη φήμη στις βιομηχανίες που σχετίζονται με χαρτιά, η Hyster προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα μηχανημάτων και λύσεων για να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερες προκλήσεις του κλάδου χαρτιού και ανακύκλωσης, με πρόσθετη γνώση και τεχνογνωσία που παρέχονται από αφοσιωμένους Διευθυντές Βιομηχανίας.

ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Οι βιομηχανίες χαρτιού και ανακύκλωσης συνδέονται στενά. Οι χαρτοβιομηχανίες απαιτούν τόσο ακρίβεια όσο και ισχύ για να χειρίζονται ρολά χύμα χάρτου καθώς και χώρο και τις υποδομές για την ανακύκλωση πολτού, χαρτιού και χαρτονιού. Καθώς η βιομηχανία εξελίχθηκε, υπάρχουν σήμερα εταιρίες ανακύκλωσης σε πολλές πόλεις και χωριά που επεξεργάζονται μπάλες χαρτιού, πλαστικού και αλουμινίου που είτε τροφοδοτούν τοπικούς μύλους είτε τα μεταφέρουν διεθνώς για να δημιουργήσουν νέα προϊόντα όπως είναι η συσκευασία, τα προϊόντα ιστών και η υγιεινή.

Λύσεις για Διαχείριση Δεμάτων Σκληρού Χαρτιού

Μάθετε περισσότερα

Ο χειρισμός των δεμάτων του χαρτιού είναι μια εξαιρετικά σκληρή εφαρμογή που περιλαμβάνει το χειρισμό χαρτοπολτού και ανακυκλωμένου χαρτιού στις εγκαταστάσεις ανακύκλωσης ή από τα χαρτοποιεία. Τα προϊόντα χάρτινης συσκευασίας είναι οι κύριες πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή χαρτιού.

Οι εφαρμογές χειρισμού δεμάτων συνήθως λειτουργούν 24 ώρες την ημέρα και πέντε ημέρες την εβδομάδα, συχνά περισσότερο κατά τη διάρκεια αιχμής της παραγωγής. Τα περονοφόρα μηχανήματα πρέπει να είναι σε θέση να δουλέψουν σκληρά για να διατηρηθεί η γραμμή παραγωγής.

Άλλες περιπλοκές που μπορούν να ασκήσουν μεγάλη πίεση τόσο στο προσάρτημα όσο και στο εμπρόσθιο μέρος του περονοφόρου περιλαμβάνουν την έλλειψη ομοιομορφίας του μεγέθους των δεμάτων, το ασυνεπές βάρος τους και την απορρόφηση νερού, αυξάνοντας δραματικά το βάρος του ανακυκλωμένου χαρτιού.

Η κατανόηση της εφαρμογής και η δυνατότητα διαμόρφωσης του σωστού οχήματος και των προσαρτήσεων της Hyster είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες μια λύση για να χειριστεί αυτά τα σκληρά περιβάλλοντα.

Διαχείριση ρολών χαρτιού

Μάθετε περισσότερα

Αποτελεσματική διαχείριση ρολού χαρτιού, που είναι η εξοικονόμηση κόστους και χώρου.

Ο χειρισμός των ρολών χαρτιού περιλαμβάνει κυλίνδρους διαφόρων μεγεθών, σχημάτων και ποιότητες κατασκευασμένου χαρτιού, με τους συνηθέστερους τύπους να είναι το χαρτί εκτύπωσης, το λεπτό χαρτί (tissue ) και το χαρτί συσκευασίας.

Παρέχοντας το σωστό συνδυασμό μηχανημάτων και εξαρτημάτων, είναι πιθανό το φορτίο να βρίσκεται πιο κοντά στο φορτηγό, κάτι που σημαίνει ότι απαιτείται μικρότερο περονοφόρο ανυψωτικό όχημα, παρέχοντας στους πελάτες το πλεονέκτημα τόσο του κόστους όσο και της εξοικονόμησης χώρου.

Οι ρολοί χαρτιού μπορούν να αναπαυθούν ήπια στο έδαφος χωρίς ζημιές χάρη στην ενσωματωμένη λειτουργικότητα του υδραυλικού συστήματος προσάρτησης επιτρέποντας τόσο την περιστροφή όσο και τη σύσφιγξη χρησιμοποιώντας μίνι μοχλούς απευθείας υπό τον έλεγχο του χειριστή.

Διανομή ρολού χαρτιού

Μάθετε περισσότερα

Μείωση του κινδύνου ζημιάς και διακοπή της διανομής ρολού χαρτιού

Ο ρόλοι χαρτιού μπορούν να μεταφερθούν με οδικές, θαλάσσιες και σιδηροδρομικές εμπορευματικές μεταφορές - στις οποίες συμπεριλαμβάνονται εργασίες χειρισμού φορτίων και η χρήση ποικίλων μεθόδων χειρισμού και εξαρτημάτων.

Οι ρόλοι χαρτιού χειρίζονται πολλές φορές μεταξύ της παραγωγής και του τελικού πελάτη και η υψηλή αξία αυτών των κυλίνδρων καθιστά τον ασφαλή χειρισμό τους κρίσιμο.

Παρά το γεγονός ότι συχνά έχουν προστατευτικό στρώμα χαρτιού στο εξωτερικό μέρος, μπορεί να προκληθεί ζημιά λόγω του ότι οι δαγκάνες είναι πολύ σφιχτές ή κατά τη διάρκεια της μεταφοράς λόγω της ανομοιόμορφης τοποθέτησης στο έδαφος. Ακόμη και μια απλή ζημιά στις άκρες μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τη αχρήστευση ολόκληρου τμήματος του χαρτιού που έχει υποστεί ζημία ή οι τελικοί πελάτες να αρνούνται να δεχθούν την παράδοση αγαθών.

Ο σωστός συνδυασμός των περονοφόρων, των εξαρτημάτων και του εξοπλισμού χειρισμού μπορεί να συμβάλει στη διασφάλιση ότι τα ρολά χαρτιού παραδίδονται χωρίς ζημιές, μειώνοντας τον κίνδυνο διακοπής τροφοδοσίας και οικονομικές απώλειες.

Πελάτες ρολού χαρτιού

Μάθετε περισσότερα

Διαδικασίες κατασκευής και συστήματα σφιγκτήρων για πελάτες ρολού χαρτιού

Οι πελάτες κυλίνδρων χαρτιού τυπικά πρέπει να είναι σε θέση να χειρίζονται κυλίνδρους χαρτιού μέσα σε μια ευρεία ποικιλία διαδικασιών κατασκευής, όπως στις εκτυπώσεις, στις χαρτοποιίες & στην παραγωγή χαρτονιών.

Λόγω των διαφορετικών τύπων ρολού χαρτιού που χειρίζονται, πρέπει να χρησιμοποιηθούν διαφορετικά συστήματα σύσφιξης για την καλύτερη προστασία του προϊόντος:

Οι τυπικές λαβίδες ρολού χαρτιού έχουν συνήθως περιστροφή 180 ° ή 360 ° και διαφορετικά μαξιλάρια επαφής για να ταιριάζουν σε διάφορους τύπους χαρτιού. Η περιστροφή είναι απαραίτητη για τη μετάβαση μεταξύ κανονικού χειρισμού και αποθήκευσης μέχρι την τροφοδοσία των μηχανημάτων επεξεργασίας και αντίστροφα.

Οι Λαβίδες Ρολών Tissue είναι παρόμοιοι με τους σφιγκτήρες ρολού χαρτιού, εκτός από τα μεγαλύτερα μαξιλάρια επαφής και του εύρος ανοίγματος για την αύξηση της επιφάνειας επαφής και τη μείωση της δύναμης και συνεπώς τη ζημία στο ρολό χαρτιού.

Οι αναβατήρες κυλίνδρων επιτρέπουν στο ρολό χαρτιού να απομακρύνεται από το έδαφος κατά 90% και χρησιμοποιείται για την παραλαβή κυλίνδρων από μηχανές όταν οι κανονικοί σφιγκτήρες ρολού χαρτιού δεν μπορούν να φτάσουν ή θα ήταν ανεπαρκείς ή όταν εκφορτωθούν / φορτωθούν φορτηγά ή μηχανές παραγωγής χαρτονιού.

Οι λαβίδες με ανεξάρτητους βραχίονες επιτρέπουν στον σφιγκτήρα να χειρίζεται ταυτόχρονα δύο διαφορετικά ρολά.

Οι Διπλές Λαβίδες επιτρέπουν τη διακίνηση έως και 6 ρολών χαρτιού ταυτόχρονα. Αυτοί οι σφιγκτήρες δεν είναι περιστρεφόμενοι και συχνά χρησιμοποιούνται όταν χρειάζεται γρήγορη εκφόρτωση στις εφαρμογές φορτοεκφόρτωσης.

Χειρισμός τελικού προϊόντος χαρτιού

Μάθετε περισσότερα

Τα τελικά προϊόντα χαρτιού είναι παλετοποιημένα ή δεμένα προϊόντα που έχουν μικρότερη πυκνότητα αλλά μεγάλο όγκο.

Οι εγκαταστάσεις παραγωγής, όπως οι παραγωγή χαρτονιού ή οι χαρτοποιίες, τείνουν να είναι κοντά, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί το κόστος μεταφοράς.

Ο χειρισμός του παλετοποιημένου χαρτιού δεν διαφέρει πολύ από το χειρισμό παλετών άλλων τύπων προϊόντων. Τα φορτία είναι επιρρεπή σε εξωτερικές ζημιές, παρά το ότι συχνά συρρικνωμένα με ξύλινα καπάκια για την προστασία των εμπορευμάτων όταν στοιβάζονται το ένα πάνω στο άλλο.

Η χρήση των σωστών προϊόντων και εξαρτημάτων, όπως τα εξαρτήματα διπλών παλετών, οι σταθεροποιητές φορτίου ή οι πλάγιες μετατοπίσεις, βοηθούν στην αποφυγή ζημιών παρέχοντας παράλληλα βελτιωμένη απόδοση.