Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Η Hyster ειδικός στην βιομηχανία ποτών

Hyster, οι άνθρωποι της Ποτοποιίας

Η Hyster έχει επενδύσει σε μεγάλο βαθμό στην ανακάλυψη του τι θέλει η βιομηχανία ποτών. Διεξάγοντας συνεντεύξεις με τους ανθρώπους που χειρίζονται προϊόντα ποτών σε καθημερινή βάση.

Η Hyster μετατρέπει αυτές τις πληροφορίες σε λύσεις που ταιριάζουν στη βιομηχανία ποτών. Μέσω της μηχανικής, αναπτύχθηκαν καινοτόμες επιλογές που βοηθούν στην εξοικονόμηση χρόνου, ενέργειας και κόστους, τη μείωση των εκπομπών Co2, καθώς και την εργονομία των χειριστών και των εφαρμογών.

Τα Hyster έχουν σχεδιαστεί για αξιοπιστία, παραγωγικότητα, αποδοτικότητα και περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Οι επενδύσεις συνεχίζονται με τη μελλοντική τεχνολογία για την περαιτέρω βελτίωση των σημερινών λύσεων λύσεων.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΟΤΩΝ;

Η ορατότητα πάνω από τα υψηλά φορτία δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα, χάρη στις καμπίνες High Operator της Hyster. Κάθισμα χειριστή ανυψωμένο κατά 500mm για μηχανήματα Πετρελαίου/LPG και επιλογές 350mm ή 450mm για τα ηλεκτροκίνητα μηχανήματα, επίσης δυνατή με πλευρική εξαγωγή μπαταρίας.

Ορατότητα

Μάθετε περισσότερα

Τα υψηλά φορτία, όπως τα κιβώτια φιαλών, τα μεταλλικά δοχεία ή τα στοιβαγμένα βαρέλια, μειώνουν την ορατότητα του χειριστή κατά την οδήγηση προς τα εμπρός. Κατά την οδήγηση με όπισθεν, οι χειριστές βλέπουν προς τα πίσω για μεγάλες περιόδους, προκαλώντας ενδεχομένως κόπωση και επηρεάζοντας την απόδοση του χειριστή. Αυτό το ξέρουμε.

Στη Hyster® γνωρίζουμε επίσης πώς να ξεπεράσουμε αυτές τις προκλήσεις. Με την ανύψωση του καθίσματος του χειριστή ο οδηγός μπορεί να δει πάνω από την κορυφή του φορτίου που μεταφέρεται κατά την οδήγηση προς τα εμπρός.

Η επιλογή του Υψηλής Θέσης Χειριστή επιτρέπει στο ύψος του καθίσματος οδηγού να αυξηθεί κατά 500mm σε περονοφόρα Εσωτερικής Καύσης 2-5,5t, ενώ υπάρχουν διαθέσιμες τρεις επιλογές για ηλεκτρικά περονοφόρα 2.2-3.5t.

  • Το σασί του ηλεκτρικού περονοφόρου ανυψώνεται είτε κατά 350mm είτε κατά 454mm.
  • Στο μηχάνημα με πλευρική εξαγωγή μπαταρίας αυξάνεται κατά 350 mm.
  • Σημειώστε ότι στο μηχάνημα με Πλευρική εξαγωγή μπαταρίας έχει ήδη ανυψωθεί κατά 104mm, οπότε ο χειριστής κάθεται στην πραγματικότητα 454mm ψηλότερα από το κανονικό περονοφόρο.

Η εναλλακτική λύση είναι να οδηγείτε αντίστροφα. Η παραγωγικότητα μπορεί να επηρεαστεί λόγω πιθανής κόπωσης του χειριστή στη θέση αυτή για παρατεταμένες χρονικές περιόδους.

Η λύση της Hyster® για αυτό είναι να προσφέρει στους χειριστές περιστρεφόμενο κάθισμα. Αυτό δίνει 15 ° περιστροφή στη δεξιά πλευρά και έτσι μπορεί να ανακουφίσει την πιθανή καταπόνηση στο σώμα του χειριστή. Η ενσωμάτωση μιας λαβής οπισθοπορείας, τοποθετημένη στο δεξί πίσω μέρος της καμπίνας, επιτρέπει στον χειριστή να σταθεροποιηθεί όταν στρέφεται προς αυτή την κατεύθυνση. Η χειρολαβή έχει επίσης ένα πολύ εύχρηστο κουμπί κόρνας που είναι τοποθετημένο σε αυτό, οπότε ο χειριστής δεν χρειάζεται να πάρει τα χέρια του από το τιμόνι για να την πατήσει.

ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΦΟΡΤΙΩΝ

Αύξηση των χρόνων παραγωγής / φόρτωσης & εκφόρτωσης με το χειρισμό διπλάσιας ποσότητας προϊόντος ταυτόχρονα. Οι εργοστασιακές επιλογές Meyer με εγγύηση 2 ετών / 4000 ωρών.

Μάθετε περισσότερα

Η βιομηχανία ποτών είναι γνωστή για την απαίτησή της για γρήγορους χρόνους φόρτωσης, καθώς η μεταφορά είναι δαπανηρή και οι χρονοθυρίδες φόρτωσης καταχωρούνται εκ των προτέρων.

Για να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή παραγωγικότητα, τα φορτία των παλετών μεταφέρονται σε ομάδες δύο, τριών ή και τεσσάρων κάθε φορά. Για να γίνει αυτό, η Hyster® μπορεί να προσφέρει πολλαπλές προσαρτήσεις χειρισμού φορτίου που τοποθετούνται στο εργοστάσιο, ταυτόχρονα με την κατασκευή του οχήματος.

Οι πλήρως ρυθμιζόμενες ταχύτητες ροής μέσω του ταμπλό Hyster® δημιουργούν μια πλήρη αντιστοιχία φορτηγού και προσάρτησης για βέλτιστη απόδοση. Αυτό μειώνει τη θερμότητα που δημιουργείται στο σύστημα υδραυλικού λαδιού, καθώς χρησιμοποιείται μόνο η επιθυμητή ποσότητα ροής λαδιού, που καθοδηγείται από το εξάρτημα.

Τα εξαρτήματα διπλών παλετών της Meyer, τα οποία είναι τοποθετούνται κατά τη διαδικασία κατασκευής του μηχανήματος, μειώνουν το κόστος λειτουργίας των αντιπροσώπων και προσφέρουν επιπλέον πλεονέκτημα μιας εγγύησης 2 ετών / 4000 ωρών στο εξάρτημα.

Υπάρχουν πολλές επιλογές για να ταιριάζουν σε διάφορους τύπους παλετών όπως Euro, International, Chep / UK ή τετράγωνες παλέτες.

Εξάρτημα Διαχείρισης Διπλής Ευρωπαλέτας με άξονα

  • Βέλτιστη ορατότητα, πάνω, κάτω και μέσα από το εξάρτημα.
  • Κατασκευασμένο για Βαριές εφαρμογές.
  • Το μόνο σύστημα στην αγορά με προστατευμένους οδηγούς
  • Σκληρυμένοι άξονες χρωμίου κατεργασμένοι από μηχανήματα ακριβείας.
  • Τριβείς άξονες υψηλής απόδοσης για ομαλή λειτουργία, χωρίς δημιουργία κλίσης των εξωτερικών πιρουνιών = βελτιωμένη ικανότητα μεταφοράς.
  • Συγχρονισμένη κίνηση των περόνων.
  • Χαμηλή απαίτηση γράσου, καθαρό φορτίο, καθαρό περιβάλλον, μεγάλη διάρκεια ζωής στη φθορά.
  • Εξαιρετική ταχύτητα λειτουργίας.

Εξάρτημα Διαχείρισης Διπλής παλέτας UK / CHEP / Βιομηχανικών Οδηγό Προφίλ:

  • Το προφίλ σχεδίασης δίνει μοναδική ευκαμψία.
  • Προφίλ χάλυβα ανθεκτικά στη στρέψη = Ασφαλής μεταφορά.
  • Κατασκευασμένο για Βαριές εφαρμογές .
  • Βέλτιστη ορατότητα, πάνω, κάτω και μέσα από το εξάρτημα.
  • Απαιτήσεις χαμηλής συντήρησης. Ρυθμιζόμενα άγκιστρα βάσης για αντιστάθμιση της ανώτερης φθοράς της ολίσθησης.
  • Συγχρονισμένη κίνηση των περόνων.
  • Ρυθμιζόμενο άνοιγμα των περόνων για βέλτιστη υποστήριξη παλετών.
  • Η ευέλικτη χρήση λόγω των εναλλάξιμων επιλογών τοποθέτησης Κλάσης ΙΙ & Κλάσης ΙΙΙ καθιστά αυτό ιδανικό για εφαρμογές ενοικίασης μικρής διάρκειας / στόλου.

Μεταλλικά Βαρέλια και Λαβίδες Μεταλλικών Βαρελιών

Αλλά δεν μεταφέρονται όλα τα μεταλλικά βαρέλια σε παλέτες. Τυπικά στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα βαρέλια 20, 30 και 50 λίτρων χειρίζονται με Λαβίδα βαρελιών. Αυτός ο τρόπος χειρισμού των βαρελιών εξαλείφει τις ανάγκες και το κόστος για τις παλέτες κατά τη στοίβαξη ή τη φόρτωση σε μπλοκ και μπορούν να μεταφερθούν μέχρι και 18 x 50 λίτρα ή 24 x 30 λίτρα βαρέλια ανά πάσα στιγμή.

Διαχείριση απορριμμάτων

Η Hyster® παρέχει επίσης εξαρτήματα Περιστροφής της Bolzoni ως εργοστασιακά τοποθετημένη λύση, και αυτά επωφελούνται από μια εγγύηση 2 ετών / 4000 ωρών στο εξάρτημα.

Διαφορετικής Ικανότητας περιστροφές είναι ιδανικές για τη συλλογή των απορριμμάτων γύρω από το εργοστάσιο, τα οποία στη συνέχεια μεταφέρονται σε μεγαλύτερο δοχείο απορριμμάτων, όπου το περιεχόμενο μπορεί απλά να ανατραπεί από πάνω.

Τα προσαρτήματα Περιστροφής της Bolzoni περιλαμβάνουν:

  • Ανοικτό κέντρο και ελαχιστοποιημένες οι συνολικές διαστάσεις για βέλτιστη ορατότητα.
  • Γρήγορη ταχύτητα περιστροφής με υψηλή ροπή για υψηλή απόδοση στην εργασία.
  • Περόνες περιστροφής για στήριξη του φορτίου όταν αντιστραφεί.
  • Γρήγορη τοποθέτηση / αποσυναρμολόγηση πιρουνιού και αλλαγή θέσης.
  • Η απαίτηση εύκολης και χαμηλής συντήρησης ισοδυναμεί με χαμηλό κόστος κύκλου ζωής.
  • Αξιόπιστη και στιβαρή.
  • Πολύ ευέλικτο για μια σειρά εφαρμογών.
  • Διάφορες διαθέσιμες επιλογές.