Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

.

Altec Ράμπες Αλουμινίου Made in Germany

ALTEC GMBH

Η Altec είναι μια καθιερωμένη κατασκευαστική εταιρεία που βρίσκεται στα νότια της Βάδης-Βυρτεμβέργης κοντά στη λίμνη Konstanz και τα ελβετικά σύνορα. Για κάθε περίπτωση υπάρχει μια σωστή λύση. Μόνο η Altec έχει μια γκάμα προϊόντων αρκετά μεγάλη ώστε να ταιριάζει στις περισσότερες εφαρμογές. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που χρειάζεστε, θα σχεδιαστεί και θα κατασκευαστεί η καλύτερη λύση για εσάς. Από τον έμπειρο σχεδιασμό σχεδιασμό έως την παραγωγή η Altec προσφέρει προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, ασφάλειας, κατασκευασμένα στη Γερμανία!

Ράμπες ΑΜΕΑ

Μια ράμπα αναπηρικού αμαξιδίου, η οποία είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο, είναι μια κεκλιμένη επιφάνεια που αντιπροσωπεύει ένα δρόμο που δημιουργήθηκε ειδικά για χρήση αναπηρικού αμαξιδίου.

Μια σημαντική προϋπόθεση για τη ράμπα αλουμινίου είναι η ποιότητα, η σταθερότητα και η ασφάλεια που προσφέρεται. Ως περαιτέρω κριτήρια κατά την επιλογή μιας ράμπας αναπηρικής πολυθρόνας που απαιτείται αναλόγως, μπορεί να γίνει διάκριση μεταξύ μιας αναδιπλούμενης - μόνιμης εγκατάστασης ή μιας κινητής ράμπας αναπηρικού αμαξιδίου. Ο σκοπός της ράμπας αλουμινίου είναι καθοριστικός εδώ. Βασικά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι όταν επιλέγετε ότι πρέπει να λάβετε υπόψη το συνολικό βάρος (συμπεριλαμβανομένου του αναπηρικού αμαξιδίου και του ατόμου που θα ωθηθεί). Επίσης σημαντικές είναι οι συνθήκες, όπως ο διαθέσιμος χώρος για ράμπα, η κλίση της ράμπας που είναι δυνατή από τον χρήστη ή επιτρέπεται από το νόμο. Το κοινωνικό περιβάλλον ή, εάν είναι απαραίτητο, η ομάδα φροντίδας επηρεάζει επίσης την επιλογή της σωστής ράμπας. Ο τύπος των μέσων μεταφοράς παίζει επίσης ρόλο: Τα ηλεκτροκίνητα αναπηρικά αμαξίδια έχουν γενικά μεγαλύτερη ικανότητα αναρρίχησης και επιτρέπουν επίσης «μικρότερες ράμπες».

Ράμπες φορτοεκφόρτωσης μηχανημάτων

Η ράμπα από αλουμίνιο είναι ιδανική ως βοηθητικό μέσο, ώστε να μπορείτε να ξεπεράσετε τα εμπόδια με ευκολία. Αυτός ο τύπος ράμπας τοποθετείται μεταξύ επιφανειών σε διαφορετικά ύψη, έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να φορτοεκφορτώσετε τροχοφόρα, π.χ. χωματουργικά, κλαρκ, μοτοσικλέτες, χλοοκοπτικά κλπ, σε φορτηγά και vans όλων των μεγεθών.

Ράμπες Γεφύρωσης

Οι ράμπες γεφύρωσης της Altec κατασκευάζονται από αλουμίνιο άριστης ποιότητας και εγγυούνται ικανότητας 6.000kg. Είναι ελαφριές, ανθεκτικές στο χρόνο και στις καιρικές συνθήκες και δεν απαιτούν συντήρηση.

Χωρίζονται σε δυο βασικές κατηγορίες: τις μόνιμες και τις αφαιρούμενες.

Οι μόνιμες ράμπες χρησιμοποιούνται ως επί το πλείστον για τη γεφύρωση ενός κτηρίου με ένα φορτηγό ή τρένο. Ο μηχανικός μηχανισμός υποβοήθησης της καθιστά εύκολες στη χρήση από έναν άνθρωπο. Έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν ευρύ φάσμα υψομετρικών διαφορών.

Οι αφαιρούμενες ράμπες χρησιμοποιούνται για την κάλυψη μικρών υψομετρικών διαφορών. Είναι πολύ ελαφριές και εύκολα αποθηκεύσιμες.

Συνοψίζοντας τα πλεονεκτήματα:

  • Εύκολη μεταφορά
  • Αντιολισθητική επιφάνεια
  • Χρήση εντός ή εκτός κτηρίων
  • Ελαφρύ
  • Ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες
  • Χαμηλό κόστος
Κατεβάστε το brochure για τις ράμπες γεφύρωσης εδώ
Κατεβάστε το brochure για τις ράμπες φορτωεκφόρτωσης εδώ
Κατεβάστε το brochure για τις ράμπες Α.Μ.Ε.Α.εδώ